Laulupeo tuleviijad said innovatsiooniauhinna

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kodanikupäeval tunnistasid Innovatsiooniaasta korraldajad kõige innovaatilisemaks kodanikuks koostöö laulupeotule viimisel ehk TuleTulemise meeskond.


«Laulupeotuli saabus seekord Tartust Tallinnasse hoopis ajaloolist veeteed mööda ja sellele aitas kaasa erakordselt entusiastlik ja tegus meeskond. Võime öelda, et selle aasta innovatsioon on koostöö,» lausus EASi innovatsioonidivisjoni direktor Ilmar Pralla pressiesindaja vahendusel.



Tema hinnangul on innovatsiooniaasta teistmoodi tegemise ja loova mõtlemise aasta. Nii on ka loomulik, et ka traditsioonidega käiakse loovalt ümber.



Kodanikupäeva tähistatti 26. novembril Eestis juba kaheteistkümnendat korda. Selle eesmärgiks on teadvustada kodanikustaatust ja pöörata tähelepanu kodaniku rollile ühiskonnas.



Selle aasta kodanikupäeva moto «Loovad inimesed - edukas riik» rõhutab loovat mõtlemist, loomingulist lähenemist ja julgust teha uut- ja teistmoodi.   



2009. aasta on Innovatsiooniaasta, mis innustab inimesi uuendusmeelsele ettevõtlikusele. Innovatsiooniaasta raames on loodud uuendusmeelsete inimeste kohtumispaik www.in.ee, mida on külastatud juba 900 000 korral.



Aasta initsiaatoriks on majandus- ja kommunikatsiooniministeerium ning selle aluseks EASi poolt elluviidav innovatsiooni-teadlikkuse programm. Innovatsiooniaasta patroon on president Toomas Hendrik Ilves.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles