Aura Keskuse ujumisinstruktor püstitas maailmarekordi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Atlanta paraolümpiamängudel ujumises kaks kuldmedalit ja ühe hõbeda võitnud ning Barcelonas ja Sidneys hõbedale ujunud Marge Kõrkjas püstitas Inglismaa lahtistel meistrivõistlustel Nottinghamis 50 meetri vabaujumises ajaga 29.86 maailmarekordi ning saavutas esikoha 100 meetri vabaujumises.

Marge Kõrkjas töötab Aura veekeskuses ujumisinstruktorina.

Eile tunnustas Aura Keskuse juhatuse esimees Tarmo Pedjasaar lillede ja preemiaga Marge Kõrkja vastset maailmatippmarki.

«Marge on äärmiselt kohusetundlik ja hoolas töötaja,» rääkis Aura Keskuse turundusjuht Marilin Kroon. «Me kõik tunneme tema saavutuse üle uhkust.»

Kõrkjas ütles, et loodab veel mõnda aega treenida heades tingimustes. «Varem treenisin ma neli korda nädalas, Auras saan seda teha kuus korda,» ütles ta. (TPM)

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles