Kas Tanel Tein jookseb laupäeval platsile?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Visnapuu
Indrek Visnapuu Foto: Margus Ansu
Laupäeval kohtub TÜ/Rock Balti liiga mängus võõrsil Riia VEFiga. Kas pikalt vigastuste küüsis olnud Tanel Tein jookseb homme platsile?

Indrek
Visnapuu
TÜ/Rocki
peatreener

Loodame, et Tanel mängib. Esmapäeval tegi ta meeskonnaga treeningu kaasa, samamoodi kolmapäevahommikuse kangitrenni. Otsustame pärast reedest (tänast – toim.) trenni.



Millal saab Asko Paade taas mängida?


Asko on pikemat aega mängust väljas. Temaga ei juhtu sel aastal midagi.



Milline on ülejäänud meeste tervis?


Sten Timmu Sokk treenib, peaks olema laupäeval rivis. Marek Doronin on natuke tõbine. Ta tundis ennast viimases mängus kehvasti, nii et tema kaasalöömine on kahtlane.



Kas kaotusest Valmiera vastu on tehtud järeldused? Mida peavad mehed tegema VEFi vastu, et tuleks võit?


Iga mäng algab nullist ja iga vastane on erinev. Ühega mängitakse ühtemoodi, teisega teistmoodi, nii et nende kahe mängu vahel paralleele tõmmata ei saa. Valmiera analüüs on tehtud ja info edastamisel.



VEF on edetabelis viimane, samas anti Rytasele kõva lahing. Seega lihtsaks vastaseks ei saa neid pidada?


Balti liigas pole ükski vastane lihtne. Ma arvan, et VEF on Läti võistkondadest Venstpilsi järel tugevuselt teine. Peame igal juhul andma endast maksimumi.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles