Maaülikool tähistas aastapäeva

Marju Himma-Kadakas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel tähistas Eesti Maaülikool aastapäeva aktusega, kus anti audoktori tiitel üle Poola Teaduste Akadeemia Põllumajandus- ja Metsakeskkonna Instituudi professorile Lech Szajdakile.
Reedel tähistas Eesti Maaülikool aastapäeva aktusega, kus anti audoktori tiitel üle Poola Teaduste Akadeemia Põllumajandus- ja Metsakeskkonna Instituudi professorile Lech Szajdakile. Foto: Sille Annuk

Reedel tähistas Eesti Maaülikool aastapäeva aktusega, kus anti audoktori tiitel üle Poola Teaduste Akadeemia Põllumajandus- ja Metsakeskkonna Instituudi professorile Lech Szajdakile (pildil).


Pro­moveeritud said ka värskelt doktorikraadi kaitsnud. Samuti kuulutas rektor Mait Klaassen aktusel välja aasta teo, selleks sai vilistlaskogu korraldatud vilistlaskokkutulek.



Rektor märkis oma kõnes vilistlaste kojutulekule viidates, et side ühiskonna, teaduse ja kõrgema hariduse vahel peab olema pidev. Klaasseni kõne tuum asetus aga kõrghariduse kvaliteedile: ülikoolid ei tohi leppida keskpärasega, vaid peavad püüdlema parima poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles