A. Le Coq pani ka Premiumi pindisesse purki

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue Premiumi pakend.
Uue Premiumi pakend. Foto: A. Le Coq/Facebook

Kannustatuna Alexandri õlle ühte pinti ehk 0,568 liitrit mahutava alumiiniumpurgi müügiedust, pakendas Tartus asuv A. Le Coqi õlletehas senisest pisut mahukamasse taarasse ka oma seni müüduima kaubamärgi - Premiumi.


Suhtlusportaalis Facebook annab õlletehas oma fännidele teada, et uuest nädalast tuleb poelettidele uus pindine Premium. Nädalavahetus kulub kauba laialijagamisele ning juba esmaspäeval annab õlletehas teada, millistest poodidest senisest pisut suuremas pakendis õlut saab.

Esmaspäeval teatas õlletehas ka ametlikult, et Eesti müüduim õllesort jõudis suurema mahuga pakendisse.

Ettevõtte juhi Tarmo Noobi sõnul oli A. Le Coq õlletehas esimene Eesti joogitootja, kes tõi tänavu kevadel turule pindise pakendi.

«Esmalt pakendasime uue mahuga purki Alexandri õlu ja täna on müüginumbrites selgelt näha, et see uuendus kasvatas tugevalt Alexandri populaarsust,»
tõdes Noop.

Augusti ja septembri tulemustest selgus, et Alexandri pindine pakend oli eraldi tootena esmakordselt kõige müüdum õlletoode Eestis.

Noop ütles, et jõuluperioodil pakendab A. Le Coq pindisesse purki ka oma esiktoote Premiumi ning võimaldab pühade puhul sama hinna eest pisut suurema koguse. «Ma arvan, et Premiumi ustavad sõbrad on väikese «ekstra» igati ära teeninud,» naljateles Noop.

Uuringufirma Nielsen andmetel oli A. Le Coq Premium augustis ja septembris jätkuvalt Eesti müüduim õlu, hõivates kaubamärkide lõikes Eesti õlleturul suurimat, 13,7 protsenti mahulist turuosa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles