Selgus veel kolm vallavanemat

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Õun
Aivar Õun Foto: TPM

Tartumaa vallavolikogud on paaril viimasel päeval ametisse valinud kolm vallavanemat, kellest üks on uustulnuk ja kaks selles töös vilunud mehed.


Uus inimene vallavanema ame­tis on Konguta vallas seda tööd tegema valitud Aivar Õun (50), kelle kandidatuuri esitas volikogus kolm kohta saanud valimisliit Kodukoht Konguta.



«Omavalitsuse töö pole mulle võõras,» kinnitas Elvas elav Aivar Õun, kes kuulub erakonda Isamaa ja Res Publica Liit. Ta on aastatel 1996–1999 olnud Pärnumaal Saarde valla volikogu esimees ja aastatel 1999–2003 Kilingi-Nõmme linnapea. Aastatel 2003–2007 oli Õun riigikogu liige.



«Konguta vald on heas seisus, mul pole põhjust eelmiste juhtide tööd halvustada,» kinnitas uus vallavanem. «Loodan, et saan siin välja käia ja ellu viia uusi ideid, mis valla elu edendavad.»



Tartu valla 21-liikmeline volikogu valis 19 poolthäälega vallavanemaks Aivar Soobi (48), kes on sama ametit pidanud 1993. aasta sügisest saadik. Rahvaliitu kuuluv Soop kandideeris vallavolikokku valimisliidu Kohalik Elu nimekirjas. Kohalik Elu sai volikogus enamuse ehk 15 kohta.



Puhja vallavanemana jätkab Vahur Jaakma (51). Seekord valimisliidu Hooliv Puhja Vald nimekirjas volikokku valitud Jaakma on Puhja vallavanemana töötanud seitse aastat.



Volikogu 13 liikmest seitse pooldas Jaakmat ja kuus liiget jäi erapooletuks. Hoolival Puhja Vallal on volikogus neli liiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles