Vanad sõbrad esitasid musketäride laulu

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neliku liikmed Jaan Willem Sibul (vasakult), Tanel Jonas ja Riho Kütsar jagavad praegu ning Andres Mähar jagas nendega veel aastal 2006 Vanemuises garderoobi nr 214.
Neliku liikmed Jaan Willem Sibul (vasakult), Tanel Jonas ja Riho Kütsar jagavad praegu ning Andres Mähar jagas nendega veel aastal 2006 Vanemuises garderoobi nr 214. Foto: Lauri Kulpsoo

Maarja küla intellektipuudega noorte elanike heaks laulnud näitlejate hulgas käis pühapäeval Vanemuise suure maja kuulajatest tulvil saali ees ka meeskvartett Garderoob 214.


Neliku liikmed Jaan Willem Sibul (vasakult), Tanel Jonas ja Riho Kütsar jagavad praegu ning Andres Mähar jagas nendega veel aastal 2006 Vanemuises garderoobi nr 214. Vanad sõbrad esitasid publiku poolt marulise aplausiga vastu võetud venekeelse laulu, mis pärineb omaaegsest musketäridefilmist. Laulu lõpus olid südamlikud embamishetked.



Tuline aplaus saatis peaaegu kõiki kaheosalise kontserdi etteasteid. Rohkem ja vähem tuntud näitlejaid saab kuulata Maarja külla rajatava külakeskuse ehitamise toetamiseks ka 16. novembril Tallinnas Vene Teatris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles