Otepää vallavanemaks sai Aivar Pärli

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil lahkuv vallavanem Meelis Mälberg ja värskelt ametisse nimetatud uus vallavanem Aivar Pärli.
Pildil lahkuv vallavanem Meelis Mälberg ja värskelt ametisse nimetatud uus vallavanem Aivar Pärli. Foto: Otepää vallavalitsus

Esmaspäeva õhtul kogunenud Otepää vallavolikogu valis salajasel hääletusel 13 poolthäälega Otepää vallavanemaks Aivar Pärli valimisliidust Meie Otepää.

Esmaspäeva õhtul valiti ka kõik vallavolikogu juures tegutsevate komisjonide juhid, vahendas pressiteade.

Eelmisel kolmapäeval esimest korda peale valimisi kogunenud Otepää vallavolikogu valis salajasel hääletusel 10 poolthäälega Otepää vallavolikogu esimeheks Jaanus Raidali valimisliidust Otepää. Otepää vallavolikogu aseesimeheks sai 11 bpoolthäälega Jaanus Barkala valmisliidust Meie Otepää.

Otepää valla juhtimise võtsid peale kohalikke valimisi üle kohalikud valimisliidud Meie Otepää, Otepää ning Mehed ei nuta.

Koalitsioonilepingule kirjutasid alla Aivar Pärli, Helle Kuldmaa, Silver Eljand, Ivari Viigimets ning Jaanus Barkala valimisliidust Meie Otepää, Jaanus Raidal, Aivo Pärn, Valdur Siilbek ja Peeter Holts valmisliidust Otepää ning Külli Uibo valmisliidust Mehed ei nuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles