Volvo veoauto-keskus kerkib Ringtee äärde

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu juuni lõpus peaks Ringteel Neste bensiinijaama vastas valmima Volvo veoautode ja busside hooldus- ja remondikeskus, mis läheb maksma üle 10 miljoni krooni.

Volvo veoautode ja busside Eesti ainuesindaja ASi Balvo juhataja Toomas Kutsar ütles Tartu Postimehele, et firma ostis Ringtee ääres 1,8 hektarit maad, millele ehitatava hoone projekteerimine veel käib.

Tulevasel ehitusplatsil on praegu maasse rammitud proovivaiad. Kutsari hinnangul peaks projekt valmima veebruaris, seejärel küsib AS Balvo ehitusfirmadelt pakkumisi.

Ehitus võiks alata aprillis, esimesed kliendid saaksid uuest keskusest abi juba juuni lõpus.

«Tänavu ehitame valmis esimese järgu ehk kolmandiku kogu planeeritavast keskusest - kaks remondiboksi, mis mahutavad kokku neli veoautot või bussi, ja kontoriruumid,» rääkis Kutsar.

Veoautosid ja busse saab Kutsari kinnitusel uuest keskusest ka osta. «Lisaruume see ei vaja, sest ega veoautosid ja busse müüda salongist nagu sõiduautosid. Tellimuse saame vormistada kontoris,» selgitas Kutsar.

Küsimusele, miks ehitab AS Balvo oma uue keskuse just Tartusse, vastas Kutsar: «Tartu on ikkagi Eesti suuruselt teine linn ja keskus hakkab siin asuma suure maantee ääres.»

ASil Balvo on esindus Tallinnas ning lepingupartnerid Viljandis ja Jõhvis.

Lisateavet aadressil:
www.volvo.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles