Linn kutsub koolivägivallaga võitlema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Linnavalitsuse tervishoiuosakond kuulutab Tartu põhikoolidele välja koolivägivallast põhjustatud vigastuste ennetamise projektide konkursi.


Konkursi eesmärk on tõsta esile õpilaste endi algatusi, kuidas vähendada koolivägivalda ja ennetada koolivägivallast põhjustatud vigastusi.

Võistlusele esitatavates töödes peab olema kirjas, mis on projekti eesmärk ja kuidas seda saavutada kavatsetakse, ning lühidalt ka käesoleval õppeaastal koolis vägivalla ennetamiseks tehtust.

Projektikonkursile esitatud tööde seast  valivad tervishoiuosakond ja tervisenõukogu välja kuus parimat tööd. Võitjad saavad projekti elluviimiseks 2000 krooni.

Parimad projektid kuulutab tervishoiuosakond välja 7. detsembril tervisekonverentsil «Noorte tervis ja noored tervisest III». (TPM)

Konkurss
• Projektid esitada  hiljemalt 1. detsembriks Tartu linnavalitsuse tervishoiuosakonnale Küüni 3, 51004 Tartu. Info telefonil 736 1323.
• Projekt peab olema teostatav 2000 krooniga.
• Elluviimise aeg jaanuarist märtsini 2010.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles