Politsei otsib liiklusõnnetuste tunnistajaid

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Ringtee tänaval.
Avarii Ringtee tänaval. Foto: Politsei

Tartumaal Kambja alevikus juhtus 9. septembri varahommikul kella 4.05 ajal liiklusõnnetus Pargi tänaval, kus alkoholi tarvitanud ning helkurita 31-aastane mees sai pimedal teelõigul kõndides löögi tagant lähenenud tundmatult sõiduautolt.

Liiklusõnnetuses osalenud sõiduauto lahkus sündmuskohalt, kuid avarii tagajärjel jäi sõidukist teele maha esimene vasakpoolne suunatuleklaas, mis kuulub eeldatavasti sõiduautole Volkswagen Passat.

Jalakäija sai vigastada ning kiirabi toimetas ta kliinikumi ravile. Politsei otsib avariilist sõiduautot Volkswagen Passat, millel puudub esimene vasakpoolne suunatuleklaas.

Möödunud nädala reedel, 6. septembril kella 10 paiku juhtus Tartus Sepa ja Vasara tänava ristmikul liiklusõnnetus mootorratta ja jalgratta vahel. Esialgsetel andmetel liikus mootorratas Sepa tänaval ning soovis teha vasakpööret Vasara tänavale.

Ka jalgrattur liikus samas suunas, kuid ootamatult hakkas selle juht ilma suunamärguandeta ja manöövri ohutuses veendumata sooritama samuti vasakpööret. Kokkupõrke vältimiseks pidurdas mootorrattur järsult ning kukkus külili. Mootorrattal purunesid mitmed keredetailid. Liiklusõnnetuse osapooled ei saa süü osas kokkuleppele.

Samal päeval kell 16.10 ajal teatati politseile, et Tartus Ringtee tänaval Lõunakeskuse parklas on otsa sõidetud tumesinisele sõiduautole Chrysler Grand Voyager, millel sai kahjustusi parem külg. Otsasõitja lahkus sündmuskohalt.

Kõigil, kes juhtusid kirjeldatud avariisid pealt nägema või oskavad anda muud kasulikku teavet, palutakse võtta ühendust avariipolitseinikega telefonil 730 8814.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles