Lauri Kulpsoo - 30

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Kulpsoo
Lauri Kulpsoo Foto: Postimees.ee

Lauri Kulpsoo pürgimist rütmide poole märkas tema ema juba siis, kui poiss oli veel õige tilluke. Need prenataalsed põtkimised ei olnud küll ühenduses trummipedaaliga, kuid selgesti oli aimata, et sündima hakkab löökriistamängija.

Veidi enam kui 30 aastat pärast noid rütmilööke jalgadega kutsuvad Genialistide Klubi ja Lauri Kulpsoo isiklikult kõiki muusika- ja kulpasõpru piduõhtule. Laivivad sellised bändid, nagu Luarvik Luarvik ja Mürgelmaschine ning Tartu Popi ja Roki Instituut. Viimases valab löökriistade taga ojade kaupa higi sünnipäeva-laps ise. Just nii ongi – Lauri Kulpsoo sündis 21. juunil 1978 ning pidu ja kontsert algab genklubis 21. juunil kell 22.22.

Nii nagu paljud tipptrummimehed kogu maailmas (Tartus näiteks Ove Maidla), on ka Lauri Kulpsoo professionaalne fotograaf. Pildistamise instrumentaarium on tal küll enam-vähem tipp-topp, kuid trummilööjavarustus jätab soovida.

Kutses klubisse märgib ta, et kui 75-krooniste piletite rahast midagi üle jääb, läheb see tema esimese päris oma trummikomplekti ostmiseks. Ja neile, kes peole tulla ei saa, annab Lauri Kulpsoo oma kontonumbri Hansapangas 1104993180, «sest need on väärt trummid ja maksavad palju».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles