Kas Rocki meeste tervis kannatab mängida?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts
Janar Talts Foto: Toomas Huik

Täna peab viimasel ajal vigastuste küüsis vaevelnud TÜ/Rock Balti liigas olulise kohtumise Liepajas Lauvasega. Kas on lootust, et keegi tervisega kimpus olnud meestest saab lätlaste vastu platsile joosta?


Indrek Visnapuu:

Praeguse seisuga on Asko Paade, Janar Talts ja Vallo Allingu valmis mängima. Hommikuse trenni järgi langetame lõpliku otsuse, aga suure tõenäosusega tõmbavad nad õhtul võistlusdressi selga.

Milline on Silver Leppiku tervis? Ta on viimastes mängudes mänginud teibitud küünarliigesega ja mängus Kalev/Cramo vastu tuli tal huult õmmelda.


Eks see natuke teda psühholoogiliselt häirib, aga mängimist ei sega.

Millal võivad meeskonnaga liituda ülejäänud vigastatud mängijad – Tanel Tein, Martin Viiask ja Marek Doronin?

Vaatame vastavalt ravi kulgemisele.

Viiask ja Doro­­nin käivad praegu meeskonna juures harjutamas. Tein teeb teistest eraldi eriharjutusi. Mingit täpset aega ei ole mõtet praegu paika panema hakata. Usun, et Viiask ja Doronin liituvad varem ja Tein mõnevõrra hiljem.

Kas seoses vigastatutega on osa mehi sunnitud mängima nende jaoks harjumatutel positsioonidel?


Nüüd, kui kolm meest tagasi tulevad, hakkavad positsioonid taas tagasi paika liikuma.
Väikeste meeste jaoks on seis endiselt probleemne. Do­­ronini puudumine on ikka väga oluline takistus, et asjad paigas oleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles