Plahvatustega Chemicumis kaasnes päästeauto avarii

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeauto TÜ Chemicumi juures.
Päästeauto TÜ Chemicumi juures. Foto: Postimees.ee lugeja

Täna õhtul tegi Tartus vastavatud Chemicumist kostnud tugevate plahvatuste peale väljasõitnud päästeauto depoo lähedal avarii.


Tartu ülikooli uue keemiahoone lähedal viibinud inimesi ajendasid umbes poole kuue paiku õhtul päästjaid välja kutsuma Chemicumist kostnud tugevad plahvatused.

Lõuna-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Marek Kiik ütles, et mitu päästeautot sõitiski välja, kuid üks neist sattus Alekdandri tänaval kergesse avariisse. «Tihedalt autosid täis pargitud tänaval riivas kaugusi valesti hinannud juht konteinerveoki külge,» ütles Kiik.

Tema sõnul said viga kummagi auto sõiduteepoolsed küljed, inimesed kannatada ei saanud.

Chemicumist kostnud paugud osutusid Lõuna-Politseiprefektuuri pressiesindaja Kristina Kostina sõnul aga uue keemiahoone avamise puhul tehtud üllatusilutulestikuks, kus mingit kahju ei sündinud.

Marek Kiik ütles, et väljakutsele reageerisid päästjad esialgu tõsiselt, sest paugud olid tugevad ja tegu kõrgendatud ohu piirkonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles