Taldrikutäis eksootikat koolisööklas

Elina Randoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

Koolitoidule mõeldes tulevad esimesena pähe makaronid või kartulid. Vanad tuttavad, koduse maitsega ja harjumuspärase välimusega.


Eile pakuti aga Miina Härma sööklas midagi tavatut, Mehhikost pärit hakklihaga burritosid. Tõsi küll, veidi eestistatud retsepti järgi ja kodumaisest toorainest.



Tegu on Santa Maria katseprojektiga, mille raames tahetakse koolilaste lõunalauda veidi rikastada tervislikkuse pealt kokku hoidmata.



Burritosid pakuti kahel päeval üle Eesti kuues koolis ja sööjaid oli nelja ja poole tuhande ringis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles