Traumapunkti peale solvunu tegi Maarjamõisale pommiähvarduse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Tartu traumapunkt.
Pildil Tartu traumapunkt. Foto: Margus Ansu / Postimees

Politsei tabas 15 minutiga Tartus Maarjamõisa haiglale pommiähvarduse teinu, kelle teo motiiviks oli solvumine traumapunkti töötajate peale.

Täna varahommikul kell 6.55 sai politsei Lõuna-Eesti Häirekeskusest teate, et Maarjamõisa haiglale tehti pommiähvardus. Häirekeskusse helistanud meesterahvas ütles, et ühe tunni pärast lõhkeb seal pomm, vahendas politsei pressiesindaja.

Kontrolli käigus selgus, et samalt telefoninumbrilt helistati 10 minutit varem ka politseisse.

Helistajaks oli 1979.aastal sündinud Meelis, kes kaebas traumapunkti töötajate peale, kuna tema hinnangul ei olnud meedikud talle piisavalt tähelepanu pööranud.

Kell 7.10 tabas politseipatrull Meelise tema elukohast ning viis ta arestimajja.

Politsei alustas sündmuse täpsemate asjaolude uurimiseks kriminaalmenetluse karistusseadustiku selle paragrahvi alusel, mis käsitleb avaliku korra rasket rikkumist lõhkematerjaliga ähvardades. Süüdimõistmisel võib kohus määrata selle eest rahalise karistuse või kuni viis aastat vangistust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles