Bussid vuravad juba üle Võru tänava uue viadukti

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristjan Teedema

Üle nelja kuu autoliikluseks suletud olnud Võru tänava lõpp avati linnaliinibussidele eile taas liikluseks. Ülejäänud sõidukijuhid peavad otsesõitu siiski veel ootama, sest lõplikult saab uus Võru tänava viadukt valmis oktoobri keskel.

Idaringteel ehitustöid tegeva ASi Nordecon projektijuhi Kristjan Toome sõnul on kogu objekti lepinguline valmimistähtaeg järgmise aasta 24. jaanuaril, kuid postimaja liiklussõlm plaanitakse avada hiljemalt 15. oktoobriks.

«Selleks ajaks peaks olema kogu objektil asfalteerimine lõpetatud ja viadukt liiklusele avatud,» lausus Toome. Samaks ajaks peaks tema sõnul olema valmis ka viaduktialune osa, mis ühendab Idaringteed läänepoolse ümbersõiduga, ning ka Võru poolt tulles saab siis rampide alt Ringteele sisse.

Linnamajanduse osakonna asejuhataja Andres Pool avaldas siiski lootust, et üle viadukti võiksid autod saada juba septembri lõpus, kuid Nordeconi esindaja seda ei kinnitanud.

«Pigem mitte. Praegu ei saa me küll öelda, et jõuame varem, aga kui jõuame, siis seda parem kodanikele. Praegu on nii, et viadukti peale ja Võru tänavale on üks kiht asfalti veel panemata, seetõttu pole meil mõtet suurt liiklust sinna segama lasta,» selgitas Kristjan Toome.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles