Kas osta uus aken või jätta vana alles?

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Sellele küsimusele peab iga peremees muidugi ise vastuse leidma, kuid otsustamisel võib abiks olla ka eilsest laupäeva õhtupoolikuni Tartu Näituste hallides peetav Tartu ehitusmess.


Uute akende tegijaid on messil mitu, nende hulgas ka puidust aknaid ja välisuksi valmistav Viking Window AS. Uusi aknaid läheb kaubaks ka praegusel kitsal ajal, kinnitasid Viking Window müügiassistent Annika Kalla (vasakul) ja müügiesindaja Ingrid Teder.



Ehitus- ja tööriistamessil on tänavu väljas üle 70 firma. Näituse põhirõhk on kütte- ja kliimaseadmetel, olulisel kohal on ka soojustusmaterjalid. Keda paeluvad ehitusilma uudised, võib messil üle vaadata näiteks klaasradiaatorid ning koju sobivad pelletkaminad ja kaminasüdamikud, mille saab ühendada maja küttesüsteemi.



Ehituskeskus korraldab täna messil tasuta seminari energiasäästlikest ehitustoodetest ja tehnoloogiatest. Kelle süda aga oma vanade akende poole hoiab, võib homme messil Säästva Renoveerimise Infokeskuse ja MTÜ Savikodu seminaril teha tutvust vana ukse ja akna taastamisega ning saada aimu, kuidas ehitada endale väike põhumaja. Laupäevasele seminarile tuleb registreeruda aadressil www.srik.ee.



Täna on ehitusmess avatud kl 10–18 ja homme kl 10–16.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles