Alternatiivne kultuur lõi letti ühispileti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühispileti on kujundanud Ivar Põllu.
Ühispileti on kujundanud Ivar Põllu. Foto: Margus Ansu

Tartu väikesed nooruslike ja noorte inimeste klubid, kus ajab võrseid alternatiivne kultuur, ühendasid suve hakul Genialistide Klubi juhi Ivar Põllu algatusel ajud ja asusid publiku peibutamiseks ühistegevusse.


Täna saab muusikahuviline lõigata ühistöö vilja.



Nimelt on Plink Plonk, Athena, Rock & Roll Heaven, Kultuuritehas, Genklubi, Maailm ja Trehv letti löönud ühispileti. Seda saab osta nimetatud asutustes saja krooni eest. Ühispiletiga saab käia kuu lõpuni seitsmel üritusel.



Esimene üritus on täna Plink Plongis, kus kuulajate ette astuvad Under Marie ja QeeNNaive. Ühispileti ostnud inimene saab sellesama pääsmega minna homme Athenasse, kus teiste hulgas esineb äsja tudengibändide festivali võitnud Kassidele Iirised. Laupäeval on mitme bändiga pidu Rock & Roll Heavenis. Ja nõnda kuu lõpuni.



«Ühispileti projektis ei pakutud välja üritusi, kuhu keegi ei tule, need on väga head üritused,» märkis Tartu linnavalitsuse kultuuriteenistuse peaspetsialist Ahto Külvet. «Tahaksin endalegi seda piletit.»



Ettevõtmises osaleva Trehvi programmijuhi Indrek Asuküli sõnul on ühispiletit loota ka novembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles