Roolijoodik püüdis põgeneda politsei eest

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkomeeter.
Alkomeeter. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eile kella 22.47 ajal märkas politseipatrull Tartu linnas Jakobi ja Laia tänava ristmikul kahtlase sõidustiiliga sõiduautot BMW, mille juht politseid märgates järsult kiirendas.


Sõidukijuht ei reageerinud peatumismärguandele ning jätkas sõitmist tekitades liiklusohtliku olukorra. Herne tänavalt pööras sõiduk Marja tänavasse, kus jäi majade vahele seisma ning juhi kohalt väljus noorem meesterahvas, kes jooksis ühe maja hoovi.

Politseinik jooksis põgeneva meesterahva järgi andes ka korralduse «Seis, politsei!», kuid meesterahvas ei reageerinud. Meesterahvas jooksis läbi maja hoovi tagasi Marja tänavale ning sealt Oa tänavale, kus peale politseinike neljandat korraldust viskas Emajõe äärsele haljasalale pikali.

Meesterahvas, 21-aastane Andre toimetati politseiosakonda ning ta paigutati kainenemisele. Toimunu üksikasjade väljaselgitamiseks alustati kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles