Kas Terakese lasteaeda minnes kaotab laps järjekorrakoha?

Elina Randoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Sasi
Jüri Sasi Foto: Pm
Kas lapsevanem, kes võtab vastu linna abiga loodava aiakoha Terakese lasteaias, peab loobuma kohast üldjärjekorras?

Jüri Sasi
Abilinnapea


Terake on saatnud vanematele välja teatised, et on võimalik panna oma laps Terakesse ja kui lapsevanem võtab selle koha vastu, siis ta kustutatakse linna nimekirjast.



Terakese poolt on see eksitav informatsioon ja me ütlesime, et nii ei tohi teha. Seni kuni meil ei ole siduvaid kokkuleppeid linna ja Terakese vahel, ei saa Terake väita, et laps kustutatakse linna lasteaiajärjekorrast.



Kui lapsevanem on vabatahtlikult nõus seda tegema, on teine asi, aga sundida ei saa.



Juristid arutavad praegu, kas ikkagi tohib niimoodi teha, sest linnalasteaias on kohatasu 350 krooni, Terakeses aga 870 krooni. Seal tekib minu arvates tõsine probleem. Kui ka Terakeses oleks kohatasu sama suur kui linna lasteaias, siis ei oleks probleemi.



Terake on saatnud oma ettepanekud, milline võiks olla leping Terakese ja linna vahel, praegu haridusosakonna jurist vaatab seda üle ning teeb sinna omad parandused, täiendused ja ettepanekud.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles