TÜ üliõpilasesindus sai uue esimehe

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli üliõpilasesinduse esimees Alo Lõoke.
Tartu Ülikooli üliõpilasesinduse esimees Alo Lõoke. Foto: Erakogu

Esmaspäeval peetud Tartu Ülikooli üliõpilasesinduse (TÜÜE) koosolekul valiti uueks üliõpilaskonna esimeheks Alo Lõoke. Kohal olnud 19 liikmest toetas Lõokese kandidatuuri 14 inimest.


Vastse esimehe sõnul motiveeris teda üliõpilaskonna esimeheks kandideerima soov panna üliõpilaskond ühes hingama ning teha ülikooli kõigi osapooltega koostööd, et Tartu Ülikooli õpikeskkond looks igaühele võimalused iseenda parimaks arenguks.



«TÜÜE-l on Tartu Ülikoolis suur roll. Meie roll on anda väärikas panus ühiskonna arengusse ja toota oma tegevustega lisaväärtust. Ma näen, et see on võimalik, kuna üliõpilaskonna potentsiaal on suur, aidakem sel avaneda,» sõnas Lõoke.



Alo Lõoke on lõpetanud Tartu Ülikooli majandusteaduskonna, praegu jätkab ta õpinguid TÜ haridusteaduskonnas koolikorralduse magistriõppes koolijuhtimise harus. Tartu Ülikoolis juhib ta Noore Õpetaja Huviklubi ning igapäevatööna arendab õpetajakoolituse valdkonda haridusteaduskonnas ja Pedagogicumis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles