Kammeri kool saab homme nurgakivi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevikus peaks erivajadustega laste koolimaja Tartumaal Kammeris nägema välja selline.
Tulevikus peaks erivajadustega laste koolimaja Tartumaal Kammeris nägema välja selline. Foto: Riigi Kinnisvara AS

Juulikuus lammutati lootusetus seisukorras olnud Kammeri kool Tartumaal ning asemele kerkib uus. Homme saab koolihoone nurgakivi.


Vana koolihoone, tööõpetusmaja ja garaaž-ladu on uute hoonete rajamiseks lammutatud, teatas Riigi Kinnisvara AS.

Tuleva aasta kevadeks rekonstrueeritakse ka kooli internaat, pumpla hoone ja korvpalliväljak. Tuleval suval valmiva ehitise  maksumuseks kujuneb koos käibemaksuga 35 miljonit krooni.

Veel läbivad uuenduskuuri tehnovõrgud, ala haljastatakse, ehitatakse ka uus puukuur ja prügikonteineri hoidla. Reoveepuhasti rekonstrueeritakse ja ehitatakse selle toimimiseks vajalikud teed ja trassid.

Koolimaja-õpilaskodu valmib pinnaga 3510 ruutmeetrit, võimla suuruseks saab 951 ruutmeetrit ning tööõpetusehoone 556 ruutmeetrit.

Haridus- ja teadusminister Tõnis Lukas ja Riigi Kinnisvara AS juhatuse liige Elari Udam sõlmisid kokkulepped Kammeri, Porkuni, Vaeküla ja Kallemäe koolide kordategemiseks tänavu 2. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles