Kolmepromillises joobes alaealine ründas kaaskodanikku ja politseid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto. Foto on illustreeriv.
Politseiauto. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

Laupäeval muutus 17-aastane purupurjus noormees Põlvamaal ohtlikuks nii teistele kui enesele. Kaaskodanikud kutsusid tema rahustamiseks välja politsei.


Lõuna prefektuuri kinnitusel teatas 41-aastane mees 18. septembri õhtul kella 17.20 ajal, et Põlva vallas Peri külas peksis purjus 17-aastane noormees pealtnägijate juuresolekul puruks tema rolleri esiosa.



Kohalesõitnud politseinikud märkasid noorukit sündmuskohast mõne maja kaugusel. Korrakaitsjad püüdsid noormehega vestlust alustada, kuid too ründas vastuseks politseiautot 1,5-liitrise veepudeliga.



Kuna ligi kolmepromillises joobes nooruk avaldas politseinikele kinnipidamisel füüsilist vastupanu, pandi ta käed raudu ning toimetati politseijaoskonda kainenema.



Kriminaalmenetlust politsei nooruki suhtes siiski ei algatanud. Lähemal uurimisel selgus, et roller siiski ei saanud suuremat kahju, niisamuti ka pudeliga pihta saanud politseiauto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles