Metsa seenele läinud vanaprouat otsitakse juba neljandat päeva

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olimpiada Karasjova läks laupäeva õhtupoolikul metsa seenele. Praegu ei ole tema asukoht teada.
Olimpiada Karasjova läks laupäeva õhtupoolikul metsa seenele. Praegu ei ole tema asukoht teada. Foto: Lõuna politseiprefektuur

Laupäeval jäi Põlvamaal Mooste vallas metsas kadunuks 81-aastane Olimpiada. Seenele läinud naist otsivad metsast juba neljandat päeva kaitseliitlased, politseinikud, Punase Risti töötajad ja vabatahtlikud.

«Me loodame ikka, et leiame selle otsitava,» rääkis patrullitalituse komissar Arvo Turba Reporter.ee'le. «Teeme kõik selleks, et see isik saaks leitud.»

Turba sõnul otsivad vanaprouat kokku 38 inimest: 19 kaitseliitlast, 13 politseinikku, 4 Punase Risti töötajat ja kolm eraisikut.

Kadunud naine on umbes 150 cm pikk, tal olid seljas sinised jope ja püksid, peas tumedam rätt, jalas mustad kingad ning kaasas kitsam plastikust punutud korv.

Inimestel, kes on kirjeldusele vastavat naist näinud või oskavad anda infot, mis võiks kaasa aidata tema leidmisele, palutakse võtta politseiga ühendust telefonil 799 8311 või 110.

Komissar Turba paneb inimestele südamele, et metsa minnes tuleks kaasa võtta mobiiltelefon ja midagi süüa ja juua. «Alati tuleb mõelda selle peale, et see metsas viibimise aeg võib olla kauem kui on planeeritud,» ütles Turba.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles