Tartus on pead tõstmas autoärandamised

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auto ärandamine
Auto ärandamine Foto: SCANPIX

Viimastel öödel on Emajõelinnast kaduma läinud vähemalt kolm sõidukit. Neljanda Tartust varastatud auto pidas politsei kinni Mustvee lähistelt.

Ööl vastu 4. septembrit varastati Tartus Kalda teel maja eest sõiduauto Žiguli 21013. Sinist värvi 1983. aastal toodetud nõukogude päritolu auto kandis riiklikku registreerimisnumbrit 639 TAS. Omaniku hinnangul ulatub tekitatud kahju 5079 euroni.

Samal ööl läks kaduma ka üks väikekaubik. Täpsemalt Volkswagen Transporter, mis oli pargitud Jalaka tänavale ühe maja ette. Halli värvi 2006. aastal toodetud sõiduk kandis riiklikku registreerimismärki 582 TKD.

Veel üks Volkswagen Transporter on läinud kaduma Tõrvandist Tamme tänavalt. See valget värvi 1994. aastal toodetud kaubik läks kaduma ajavahemikus 25. august kuni 2. september. Masina riiklik registrinumber 734 TEV.

Üks arvatav autoärandaja on politseil õnneks ka käes. Nimelt varastati 31. augustil Tartus Raatuse tänaval asunud sõiduautost tahvelarvuti IPad.

Ööl vastu 1. septembril kella 2 paiku peatas politsei Jõhvi-Tartu-Valga maanteel Mustvee lähedal sõiduauto Opel Vectra, mis oli eelnenud õhtul läinud kaduma Tartust Vaksali tänavalt. Sõidukist leiti ka eelmisel päeval varastatud tahvelarvuti.

Seoses nende juhtumitega pidas politsei kinni ning viis arestimajja alkoholijoobes mehe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles