Lõuna-Eestis liiguvad ringi kahtlaste mootorsaagidega äritsejad

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei hoiatab võltsitud saagide müüjate eest.
Politsei hoiatab võltsitud saagide müüjate eest. Foto: Margus Ansu

Valga politsei hoiatab inimesi odavate ja kiiresti lagunevate mootorsaagide müüjate eest.


Lõuna politseiprefektuuri teatel on Valgamaal nähtud ringi liikumas Läti Vabariigi registreerimisnumbriga halli värvi sõiduautot VW Passat, millega ringi liikuvad isikud pakuvad odavalt müüa mootorsaage ja tööriistu. Üks teade selle kohta on politseile laekunud Hummuli vallast.

Politsei palub inimestel mitte langeda odava pakkumise ohvriks, sest olemasoleva info alusel on teada, et sellised saed on viletsa kvaliteediga ja lagunevad kiiresti.

Kui inimestele selliseid pakkumisi tehakse, siis tuleks nendest teatada kiiresti politsei lühinumbril 110, võimaluse korral fikseerida auto registreerimisnumber ja pakkumisi teinud isikute kirjeldused.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Agu Lall kinnitas Tartu Postimehele, et saagide müügihind politseile täpselt teada ei ole. «Mõnede tunnistajate kinnitusel, kes saagidest teavad, pidi hind olema nii hea, et suu hakkab vett jooksma.»

Lall lisas veel, et kuuldavasti oli üks kannatanu ostnud Lätimaal neli saagi ning maksnud nende eest 1000 latti. Eesti kroonidesse ümber arvutatuna ulatub summa 22 500 kroonini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles