Ametikooli õpilased otsivad endiselt majutust

Marju Himma-Kadakas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TPM

Kuigi kolmapäeval lõppes Tartu Kutsehariduskeskuse riigihange kooli õpilaste ajutiseks majutamiseks, ühtki teenusepakkujat välja selgitada ei jõutud.






Tartu Kutsehariduskeskuse Kopli ja Piima tänava nurgal asuvas õpilaskodus käib praegu hoogne siseviimistlus. Õpilaselamu peaks plaanide järgi valmima tuleva aasta veebruariks, mistõttu vajatakse ligikaudu 100 õpilasele viieks kuuks asenduselamispinda.



«Meil ei ole praeguseks majutust vajavate õpilaste arv selge, sest võtame nädala lõpuni veel avaldusi vastu,» selgitas Tartu Kutsehariduskeskuse direktori asetäitja haldusalal Mati Rammul (pildil).



Ta lisas, et täpse arvu selgudes järgmisel nädalal peetakse pakkujatega veel läbirääkimisi.



Rammuli sõnul räägitakse läbi majutust vajajate täpse arvu osas ning lisaks võib koolil tekkida vajadus ka lisamajutuskohtade järele septembrikuus.



Kõik kolm õpilaste majutamiseks pakkumise teinud ettevõtet vastasid Rammuli sõnul konkursi tingimustes esitatule.



Üks tingimus oli, et majutuskoht asuks Tartu linnas või maksimaalselt kahe kilomeetri kaugusel linna piirist. Ideaalseimaks oleks kool pidanud kohti Aardlas või seal läheduses.



Pakkumisele esitati näiteks Ihastes asuv hotell, Võru tänava lõpus asuv hotell, aga ka kooli õpilastele hästi sobiv Tamme staadioni läheduses asuv külalistemaja.


Rammuli sõnul ei saa veel kindlalt öelda, kes riigihankele esitatud ettevõtetest välja valitakse, see selgub läbirääkimiste käigus.



Küll aga kinnitas ta, et pakkujate hulgas on neid, kelle tingimused nii asukoha kui majutushinna suhtes on paljulubavad.



Rammul lubas, et ilmselt selguvad riigihanke võitjad


augusti keskpaigaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles