Firma pole kampaania käigus koristatud prahti endiselt ära viinud

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti «Teeme ära!» käigus koristatud prügi Raadil.
Eesti «Teeme ära!» käigus koristatud prügi Raadil. Foto: Margus Ansu

Prügifirma Utileek ei ole kampaania «Teeme Ära 2008» ajal kogutud prahti kolmest kohast endiselt ära viinud.

Prügi on ära viimata endise Tartu Raadi lennuvälja juurest, Kuusikult ja Harkust, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Kõik need kohad on seotud ettevõttega Utileek, mis on Raadile ladustamisplatsi andnud Tartu vallale lubanud juba mitmeid prügi äraviimise tärmineid.

Utileeki ja keskonnaministeeriumi vahel käib praegu aga vaidlus, mille sisust on mõlemal poolel erinevad arusaamad. Riigi esindaja leiab, et Utileek hindas vähempakkumist tehes oma võimeid üle ning tahab nüüd tööde lõpetamiseks riigilt juba saadud enamale kui miljonile kroonile lisa.

Firma jällegi soovib teatavate ja üldse mitte «Teeme Ära» kampaaniasse puutuvate ning kohati juriidiliste nüansside kordasättimist.

Ministeeriumi jäätmekäitlusosakonna juhataja Peeter Eek ütles, et Utileeki arvates on osa jäätmeid sortimata ja need on keskkonnaministeeriumi vastutusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles