Politsei palub abi kadunud seenelise otsimisel

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari Karulin
Mari Karulin Foto: Politsei

Reede pärastlõunal jäi Valgamaal kadunuks seeneline, kes sõitis bussiga Valgamaal asuvasse Seene bussipeatusse. Politsei palub inimeste abi eaka naise leidmisel.

Politsei sai laupäeva pärastlõunal teate, et reedel kell 14.10 sõitis 1944. aastal sündinud Mari Karulin bussiga Valga-Uulu maanteel asuvasse Seene bussipeatusse, teatas Lõuna prefektuur.

Naine läks arvatavasti metsa seenele ning ei ole antud hetkeks koju tagasi ilmunud.
Juhtunust informeeriti kõiki politseipatrulle, piirivalvet, aga ka Läti politseid, kuna naine võib asuda naaberriigi territooriumil.

Kontrolliti kõiki Seene bussipeatuse ümbruse metsateid. Piirivalve patrulli poolt kontrolliti umbes kahehektarilist piirkonda kuni Sooru ristmikuni.

Ühe laekunud informatsiooni põhjal võis kadunud naine reede õhtupoolikul kella 17 paiku olla Tõrva-Valga teel Jaanikese ristis liikumas Valga poole.

Naise otsingud jätkuvad ka täna. Politsei palub kõigil, kes teavad midagi Mari Karulini asukohast, helistada lühinumbril 110 või kadunud naise lähedastele telefonidel 567 71307 ja 537 39180.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles