Tanel Leok ja Gert Krestinov kihutavad nädalalõpul koduste fännide ees

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgeva külje all Kurista linnamäel peetav kross tuleb mullusega võrreldes täielikult uuendatud rajal. Fotomeenutusi 2008. aasta võistlustelt.
Jõgeva külje all Kurista linnamäel peetav kross tuleb mullusega võrreldes täielikult uuendatud rajal. Fotomeenutusi 2008. aasta võistlustelt. Foto: Linnamäe Krossiklubi

Seoses tiheda rahvusvahelise võistluskalendriga viimastel aastatel harva kodukamaral startinud krossimootorratturid Gert Krestinov ja Tanel Leok on eeloleval nädalavahetusel Jõgeva külje all Kurista linnamäel peetaval jõukatsumisel platsis.


Võistluste korraldaja Martin Meltsas Linnamäe Krossiklubist kinnitas, et esialgu olid 18. ja 19. juulil peetavatele Eesti meistrivõistlustele kindlad tulijad ka Aigar Leok ning Juss Laansoo, ent paraku murdis esimene neist hiljuti jala ning teine käe.



Võistluste esimesel päeval sööstavad rajale kaherattalised. Võistledakse võistlusklassides MX1 ja MX2. Pühapäeval mürisevad aga mootorid madalamatel toonidel, sest meistritiitli saajad selgitatakse välja külgkorviga mootorrataste ning quadracer'ite ehk neljarattaliste tsiklite arvestuses.



Meltsas lisas, et kohale on tulemas kokku ligikaudu 200 parimat krossimootorratturit üle Eesti. Külgkorvide klassis tulevad konkurentsi pakkuma ka soomlased.



Kahe päeva pilet maksab pealtvaatajale 100 krooni, ühe päeva sissepääs on 75 krooni. Meltsase sõnul on üritust soosimas ka ilmataat, sest ilm tuleb selge ja kuni 27 kraadi soe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles