TÜ magistriõppesse on laekunud üle 1700 avalduse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli peahoone.
Tartu ülikooli peahoone. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tartu ülikooli (TÜ) magistriõppesse on reede õhtuse seisuga laekunud üle 1700 avalduse.


TÜ peahoones ning kolledžites lõppes reedel kell 16 sisseastumisavalduste vastuvõtt ja pärast esmast dokumentide kokkulugemist oli vastuvõtu peaspetsialisti Kaja Karo hinnangul laekunud üle 1200 avalduse riigieelarvelistele ja üle 500 riigieelarvevälistele kohtadele.

Avaldusi saab esitada veel vastuvõtu veebisüsteemi SAIS kaudu reede südaööni. Esmaspäeva pärastlõunal peaksid Karo sõnul teada olema ka täpsed arvud.

Avatud ülikooli magistriõppesse toimub vastuvõtt samuti sisseastumiseksamite või eelneva õppeastme hinnete alustel. Dokumentide vastuvõtt on 10.-21. augustini.

Taru ülikool alustas esmaspäeval avalduste vastuvõtmist rakenduskõrgharidus- ning bakalaureuseõppe päevasesse õppesse õppekavadele, kus ei toimu sisseastumiseksameid.

Õppekavadele, kus nõutavaks vastuvõtutingimuseks on sisseastumiseksam, saab avaldusi SAISis esitama hakata alates 13. juulist. Isiklikult saab avaldusi ja dokumente esitada TÜ peahoones ning kolledžites kohapeal alates 20. juulist. Peahoones lõpetatakse avalduste vastuvõtt reedel, 24. juulil kell 16 ja SAISis sama päeva südaööl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles