Teatrifestivalile müüakse 4500 piletit

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Draama 2009 programmijuht Kadri Kasterpalu kahe aasta eest Draama 2007 korraldamas.
Draama 2009 programmijuht Kadri Kasterpalu kahe aasta eest Draama 2007 korraldamas. Foto: Kalev Saar.

Selle aasta suurima teatrifestival Draama 2009 programmijuhi Kadri Kasterpalu sõnul on lavastuste arv festivalil päris suur, kokku läheb tema sõnul müüki ca 4500 piletit.

«Usume, et põnevat vaatamist leiavad nii lapsed kui täiskasvanud, teatritegijad ja teatrisõbrad,» vahendas festivali pressiesindaja programmijuhi sõnu.

Kui kiiresti üks või teine etendus välja müüakse Kasterpalu ennustama ei tõtta.

«Eks kindlasti on kultuurihuvilistel omad eelistused ja osade lavastuste piletid kaovad letilt teistest kiiremini,»“ lisas programmijuht. Viimati toimunud Draama 2007 eel leidsid omaniku kõik võistlusprogrammi pääsmed.

Kõige kiiremini müüdi toona välja «Karin. Indrek. Tõde ja õigus. 4».

Sel aastal seob Draama 2009 enda alla Balti Teatri Festivali OmaDraama ja lasteprogrammi Draamake. Esimene neist toob publikuni lavastused kolmest Balti riigist ning teine pakub vaatamislusti kõige noorematele.

Balti Teatri Festival OmaDraama toob muuhulgas lavalaudadele kõrgelt
hinnatud lavastuse lõunanaabrite juurest. Teatrisõbrad saavad näha
Euroopas tuntust kogunud Alvis Hermanise näitemängu «Sound of Silence».

Festivali Draama 2009 piletid maksavad 90 ja 140 krooni, Draamakese pileti saab soetada 60 või 90 krooni eest. Aukülalise Alvis Hermanise
lavastusele saab pääsme lunastada 240 või 290 krooni eest.

Draama 2009 toimub 5.-12. septembril Tartus. Lavale astuvad nii Eesti teatriparemik kui külalised välismaalt. Alates tänasest on saadaval sündmuse piletid nii Piletilevi kui Piletimaailma müügipunktides üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles