Nõo reaalgümnaasium sai valmis

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõo reaalgümnaasiumi hoonetekompleks avati peoga.
Nõo reaalgümnaasiumi hoonetekompleks avati peoga. Foto: Erakogu

Neljapäeval peeti Tartumaal Nõo reaalgümnaasiumi äsjavalminud koolikompleksi avamispidu. Vana koolimaja asemele ehitatud majades on ruumi 325 õpilasele ja tegutseb 245 kohaga õpilaskodu.

Eventus Ehituse teatel ehitasid nad Riigi Kinnisvara ASi tellimusel kolmekorruselise õppekorpuse ning kaks õpilaskodu korpust, millest ühel on kolm korrust ja teisel neli. Lisaks valmis administratsioonikorpus, köögid, pesuruumid, laod ja medõe ruum.

Nõo reaalgümnaasiumi direktor Jaanus Järveoja märkis, et koolil on väärikas minevik ning nüüd on õpilastele, õpetajatele ja juhtkonnale loodud kõik eeldused sama vääriliseks jätkamiseks.

Hoone ehitanud peatöövõtu-konsortsiumi esindaja, KRTL OÜ juhatuse liige Vahur Kets lisas omalt poolt, et haridusasutuse ehitamine on alati ka ehitaja jaoks oluline ettevõtmine. «Tegu on reaalgümnaasiumiga, seega võiks vastvalminud koolimaja võtta ka kui taimelava tulevastele ehitajatele,» avaldas ta lootust.

Uue koolikompleksi ehitus läks maksma veidi vähem kui 5,3 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles