Galerii: Tartu rulluisumaraton

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teist korda Jõgevalt Tartusse sõidetud 48-kilomeetrise Tartu rulluisumaratoni võitis Venetsueela sportlane Alfredo Moreno. Seitsmendat korda peetud maratonil on ta saavutanud nüüd juba kolm võitu.

Kaur Meressaar lõpetas teisena ning Danila Ruusu kolmandana. Grupifinišis sai võitja ajaks 1:19:30 ning esinelik mahtus poole sekundi sisse.

«Sprint on minu trump ja kasutasin selle ära,» kinnitas Moreno võistlusjärgsel pressikonverentsil. Parima eestlasena teisena lõpetanud Kaur Meressaar jäi joonel küll Morenost napilt maha, kuid oli teise kohaga siiski rahul, vahendas Klubi Tartu Maraton.

Esimese Tartu rulluisumaratoni võitja Danila Ruusu lõpetas kolmandana ning tema järel neljas oli lätlane Roberts Pundurs. Parim tartlane Vahur Valvas Tartu Rulluisuklubist lõpetas viiendana.

Naistest läks võit Valgevenesse, Marina Zuevale. Ta jäi parimast mehest maha kõigest 16 sekundiga ning lõpetas üldarvestuses 27. kohaga ajaga. Anna Muzõka Ukrainast oli teine, kolmandaks tuli parim eestlanna Enel Kõrva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles