Tartumaal hukkus autoga vastu puud sõitnud raskes joobes mees

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lõuna prefektuur

Eile õhtul juhtus Tartumaal liiklusõnnetus, mille tagajärjel suri autoga vastu puud sõitnud raskes joobes 61-aastane mees.

Pühapäeval, 18.augustil, kella 20.07 paiku juhtus Tartumaal Rannu vallas Sangla-Rõngu maantee 15. kilomeetril liiklusõnnetus. Esialgsetel andmetel kaldus sõiduauto Audi juht, 61-aastane alkoholijoobes mees, sirgel teelõigul sõites vasakule poole teelt välja ning sõitis vastu puud.

Sõidukis üksi viibinud juht sai avarii tagajärjel raskelt vigastada ning kiirabi toimetas ta Tartu ülikooli kliinikumi, kus ta täna varahommikul suri.

Tee sündmuskohal oli kaetud asfaltkattega, korras ning kuiv. Juht kasutas turvavarustust ning sõiduki rehvid vastasid kehtestatud nõuetele.

Lõuna prefektuuri avariiteenistuse vanem Kaido Iste tõdes, et raskete ühe auto osalusega õnnetuste puhul on enamlevinud põhjuseks liigne sõidukiirus ja alkoholijoove, mille tõttu ei suuda sõidukijuht adekvaatselt olukorda liikluses hinnata. «Nii sai saatuslikuks eile autoga vastu puud sõitnud juhile tema raske joove ning tugev kokkupõrge,» lisas Iste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles