Emajõe ääres selgusid parimad kalamehed

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval lõppenud Emajõe festivalil selgitati muu hulgas välja kõige osavamad kalamehed.
Laupäeval lõppenud Emajõe festivalil selgitati muu hulgas välja kõige osavamad kalamehed. Foto: Anni Nöps

Laupäeval lõppenud Emajõe festivalil selgitati muu hulgas välja kõige osavamad kalamehed. «Siin ikka iga mees kala kätte ei saa,» lausus võistlema tulnud Rivo Müür. Omapüütud säga ta võistlustulle ei viinud, sest auväärset esimest-teist-kolmandat kohta polnud sellest saagist loota. «Väike kala, ei saa pannile panna,» ütles Müür ja arvas, et viib selle kodus ootavale kassile.

«Teinekord on see loterii,» lausus kalastama tulnud Üllar Valvar, kes vahetult pärast võistluse lõppu tõmbas välja üle kilo kaaluva latika. Sellest hoolimata nautis ta võistlust täiel rinnal. «Üks asi on näkkamine, teine asi on see, kellega kalal käid.»

Valvar lausus, et sõpradega kalastades polegi alati tähtis, kes saagi püüab, sest rõõm on ühine. Ta rääkis, et nädala alguses jäi sõbral konksu otsa koguni 13-kilone latikas. «Ise ka üle kere värisesin, kui aitasin välja võtta, see lööb adrenaliini nii üles.»

Kalapüügivõistluse «Heade võtete jõgi» võitis individuaalarvestuses  Stanislav Pesjukov, kes püüdis võistluse jooksul kokku üle nelja kilo kalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles