Tartu majaühistud on hädas reklaami kleepijatega

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aina enam sigineb tänavavalgustuse postidele ja majaseintele omaalgatuslikke reklaame.
Aina enam sigineb tänavavalgustuse postidele ja majaseintele omaalgatuslikke reklaame. Foto: Peeter Langovits

Viimasel ajal kleebitakse Tartu kortermajade välisustele ühistutelt luba küsimata aina enam kõikvõimalikke poolanonüümseid reklaame, mille maharebimisest majaomanikud juba lausa tüdinud on.

Tartu kortermajade välisustele tekib sel suvel aina ohtramalt kõikvõimalikke kleeplindiga kinnitatud reklaame - üks pakub maniküüri, teine suitsuandurite ja akende-uste paigaldamist, kolmas siseviimistlustöid ja neljas talupiima, kirjutab Õhtuleht.

Annelinna ühe korteriühistu esimehe Ave sõnul pole siiani pole mitte ükski reklaamija ühistu juhatuse liikmetelt kuulutuse kleepimiseks luba küsinud.

Suitsuandurite paigaldamist pakkuv Vahur Urgand firmast Mõisaahjud valis enda sõnul majade välisuksed reklaamipinnaks sellepärast, et sealne ruum ei maksa midagi.

«Üks põhjus, miks reklaame kleebitakse ustele luba küsimata, võib olla see, et kuulutaja lihtsalt ei saa ühistu juhatusega kontakti - juhatuse liikmete aadress ja telefon on trepikoja teabetahvlil, kuid võõras sinna ligi ei saa,» arvas korteriühistute liidu Tartu büroo juhataja Dagmar Mattiisen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles