Linnas mürtsuvad puhkpillid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartus algab 1. augustil üheksas rahvusvaheline puhkpillifestival «Mürtsub pill».

MTÜ Puhkpilliorkester Tartu teatel tulevad orkestrandid pealavale Tartu raeplatsil augusti kolmel esimesel päeval, festivalitelgis kaubamaja kõrval jätkub programm ka 4. augustiks.


Ansambleid ja orkestreid on kodumaalt ja kaugemaltki. Avakontsert raeplatsil algab homme kell 19. Esinevad puhkpilliorkester Tartu ja rivitrummide ansambel, Four Bones Trombone Quartet Budapest (Ungari), Eesti-Soome Brass (Eesti, Soome, Bulgaaria) ning Postorkestern (Rootsi).

Laupäeval kell 17 liigub festivalitelgist pealava suunas kõigi esinejate rongkäik. Järgneval galakontserdil raeplatsil võib muu hulgas kuulata festivali ühendorkestrit (kell 19.20) ning vaadata flamenko- ja kõhutantsustuudio Duende esinemist (kell 21.30).

Muidu tasuta ürituste hulgas on reedel ja laupäeval kell 22 festivalitelgis tasulised tantsuõhtud. Nende tulu läheb MTÜ Puhkpilliorkester Tartu tegevuse toetuseks.

Programmi viimane esineja, Läti tantsurühm Daugaviņa, tuleb publiku ette pühapäeval kell 15.10.

Kogu nelja päeva kava on veebisaidil www.potartu.ee.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles