Suitsetaja hukkus põlevas telgis

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju sai alguse ilmselt hooletust suitsetamisest.
Tulekahju sai alguse ilmselt hooletust suitsetamisest. Foto: Toomas Huik

Põlvamaal Räpinas hukkus telgis puhkenud tulekahjus keskealine mees, kes väidetavalt oli saadetud telki magama just harjumuse pärast suitsetades magama jääda ja nii elumaja ohustada, kirjutab Lõunaleht.

Lõunalehe andmetel oli 57-aastane Sergei varem mitmel korral põhjustanud voodis suitsetades väiksemaid põlenguid ning 19. juuli õhtul esitanud tema elukaaslane talle ultimaatumi: kuna oled napsitanud, siis magad õues telgis, et mitte jälle maja põlema panna.

Lõuna-Eesti päästekeskusel puudus õnnetuse kohta info, politsei sellisest juhtumist pole teatanud ning ka kohalike inimeste hulgas pole info Sergei surma asjaolude kohta kuigi levinud.

Päringu peale teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel siiski, et selline kurb juhtum tõepoolest aset leidis.  «20. juulil teatati Lõuna prefektuurile, et Räpina linnas on mees telki sisse põlenud. 57-aastane Sergei oli oma koduõuel telgis ööbinud ning tema surnukeha avastati põlenud telgist öö möödudes, keskpäeval,» kirjeldas Peitel.

«Esialgsetel andmetel oli mees eelmisel õhtul alkoholi tarvitanud ning tuli võis alguse saada hooletust suitsetamisest. Väliseid vägivalla tundemärke surnukehal ei olnud ning täpse surma põhjuse väljaselgitamiseks saadeti surnukeha kohtuarstlikku ekspertiisi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles