Õu tegutseb ka klubi remondi ajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalal on Genialistide klubis rahulikum kui tavaliselt, sest teisele korrusele neil päevil ei pääse. Programmijuhi Ahto Külveti teatel lihvitakse ja värvitakse põrandaid ning tehakse muud hädavajalikku. See-eest toimib jätkuvalt Uus õu.

Nii näiteks algab täna kell 19 sarja «Ao äia õe uue oa-õie-aia õue-aua öö-au» juuli viimane õhtu. Enda luuletusi esitavad Kristina Viin, Rauno Kivi ja Tõnis Vilu ning muusikalisi vahepalu duo Jaanika ja Jari.

Sõnalise osa järel hõivab DJ-puldi Tõnis Vilu koos üllatusesinejatega.

Neljapäeval kell 19 on kavas muusikaviktoriin «Villuriin» ja seejärel ladinapidu, mis ei piirdu ainult traditsiooniliste rütmidega. Muusikal lasevad tulla Villu Päärt, Ants Siim ja Simeon Esfere (Rio de Annelinneiro). Kell 23 vahetub aga senine õudusfilmisari «Uus õud» ulmefilmisarjaga «Uus ulm». Avafilmiks on NSV Liidu ulmefilmide esimene pääsuke «Aelita» (1924).

Uues õues jätkub vaatamist, kuulamist  ja tegutsemist ka reedeks ja laupäevaks. Sissepääs on prii nagu ikka.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles