Jäätisepoisi unistus täitus

Merilyn Säde
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Eelmisel nädalal kirjutas Tartu Postimees Markus Hausenbergist, poisist, kes müüb Raekoja platsil jäätist ja unistab videokaamerast. Esmaspäeval tema unistus täitus.

Möödunud reedel helistas Tartu Postimehe toimetusse Tehnoturg-t Raadiosidekeskuse OÜ juhataja Andy Viikmaa sooviga Markuse unistus täide viia. «Lugesin artiklit ja tekkis selline mõte, arvasin, et see rõõmustaks teda väga,» ütles ta.

Viikmaa sõnul on sellised poisid nagu Markus Hausenberg Eesti tulevik – nad seavad eesmärgi ja teevad selle nimel tööd. «Alati on ju kergem lihtsalt kuskil kaubanduskeskuses aega viita, kui oma unistuste nimel vaeva näha,» lisas ta.

Esmaspäeva pärastlõunal läks Tartu Postimees koos Tehno-turg-t müügiesindaja Erko Enslinguga raeplatsile, et jäätist müüvale Markusele üllatus teha. Nimelt kingiti talle seikluskaamera.

Markuse üllatus oli väga suur. Kui müügiesindaja oli talle lausunud sõnad «Tahtsime asja lihtsamaks teha ja mõtlesime sulle kaamera kinkida!», vastas Markus üllatunult: «Päriselt või? Vau!»
Markus ei osanud üllatusest ja kaamerast esialgu midagi arvata.

«Ma ei oska midagi öelda, täitsa ära ehmatas, ülitore!» arvas noormees ja lisas, et see oli šokk. Aga see-eest tore šokk.
Esmaspäeva pärastlõunaks oli noormees müünud 15 jäätist ning jäi põnevusest pakatades kaamerat uurima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles