Veetrallil selgusid rannamaadluse meistrid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel peeti Põltsamaa vallas Kamari järve ääres veetralli ning välja selgitati ka tänavused Eesti meistrid rannamaadluses.

Tartu maadlejadki olid võistlustules ning noppisid kuumal rannaliival nii mõnegi medali, teatas EMÜ SK. Täiskasvanute vanuseklassis võitis kuni 70 kg kaaluvate meeste seas hõbemedali Magnus Piirits (TÜ ASK). Silver Tõgen (EMÜ SK), kes maadles kuni 80 kg meestega, läks mullust tiitlit kaitsma, kuid pidi sel korral leppima teise kohaga.

Kohal olid ka Tartu naismaadlejad, kelle etteasted andsid põhjust neilegi medaleid kaela riputada. Nii Kaisa Muutra (-60 kg) kui ka Gerlin Järvela (+60 kg), kes on mõlemad EMÜ SK maadlejad, võitlesid välja kolmandad kohad.

Oma eelmisel aastal võidetud meistritiitlit läks kaitsma EMÜ SK maadleja Maria Kilk (-50 kg). Tartlaste rõõmuks läks see tal ka korda.

Kuigi suvised meistritiitlid on jagatud, ei tähenda see seda, et maadlejad läheksid suvepuhkusele. Pingsalt oodatakse Kaarel Maateni (EMÜ SK) tulemusi Kaasani universiaadilt ning ülejäänutel käib vaimne ja füüsiline ettevalmistus sügisel algavaks võistlusperioodiks.

Ilma medaliteta ei kavatse Tartu maadlejad üheltki võistluselt koju naasta, kinnitas vastne rannamaadluse meister Maria Kilk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles