Pildid: ujuja muutus rannas vägivaldseks

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval tuli rannavalvel Tartus Anne kanalis taltsutada alkoholiga liialdanud meest.
Pühapäeval tuli rannavalvel Tartus Anne kanalis taltsutada alkoholiga liialdanud meest. Foto: Kristjan Teedema

Eile päeval tuli Anne kanali ääres ohutust ja korda valvavail turvameestel puutuda kokku agressiivse mehega, kellele tuli lõpuks järgi politsei.

Vahetult enne pühapäevase maratonujumise algust sumas üks mees mööda ujumisala piiravatest poidest ning suundus keset Anne kanalit. Motoriseeritud kummipaadiga sõitis veekogule rannavalvur, suunates keelatud kohas ujujat tagasi kalda poole, kuid esialgu see ei õnnestunud, sest joobetunnustega meesterahvas hakkas korravalvurile vastu.

Lõpuks saadi mees paati ning toodi kaldale. Madalas vees läks aga ühtäkki lausa kähmluseks. Turvamehed kutsusid appi politsei, kes pidas mehe kinni ja tuvastas tal joobe. Purjus oli ka agressiivse mehe kaaslane, kuid temal lubati lahkuda. Vägivallatseja aga toimetati arestimajja kainenema.

Lõuna prefektuuri kinnitusel saabus politseile väljakutse kella 14.20 paiku. Esialgse info kohaselt oli üks vägivaldne ujuja kellelegi kallale läinud.

52-aastase joobes ja agressiivse Nikolai toimetas politsei Tartu arestimajja kainenema ning rahunema. Temaga kaasas olnud mehel, kel mõõdeti samuti joove, lubati koju minna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles