Kaheaastane laps jäi koos surnud mehega korterisse lõksu

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei ja pommigrupp töötasid Tartus Kaunase puiesteel, kus ühest korterist leiti mehe surnukeha.
Politsei ja pommigrupp töötasid Tartus Kaunase puiesteel, kus ühest korterist leiti mehe surnukeha. Foto: koljamba

Neljapäeva õhtul kella 7 paiku sai Lõuna prefektuuri juhtimiskeskus teate murelikult kodanikult. Telefonikõnes räägiti politseile, et Tartus Kaunase puiesteel on ühe korrusmaja korteri aknalaual olnud päev otsa väike laps ning kõrvalseisjaile paistis, et laps on jäetud järelevalveta.

Sündmuskohale saabunud patrull avastas korteri ühest toast laskehaavaga 56-aastase mehe surnukeha, kinnitas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel. Mehe kõrval lebas ka relv.

Sündmuskohalt kogutud andmetele tuginedes on alust arvata, et tegu oli suitsiidiga. Naabrite sõnul olid nad meest viimati näinud kaks päeva tagasi.

Kiirabi viis korteris olnud 2-aastase lapse lastehaiglasse. Tema tervislik seisund on hea.

Korteri kontrollimiseks kutsuti kohale pommigrupp, sest sündmuskoha vaatlusel ja saadud info pinnalt oli alust arvata, et seal võib olla lõhkematerjale. Ka oli meest varasemalt karistatud lõhkeaine omamise eest.

Inimeste ohutuse tagamiseks evakueeris politsei selleks ajaks trepikoja teiste korterite elanikud, kokku kuus inimest. Kontrolli ajaks läks osa evakueeritutest tuttavate juurde ning osa paigutati politseiautodesse. Midagi ohtlikku korterist ei leitud ning inimesed said kodudesse tagasi öösel kella ühe paiku.

Politsei sai ühendust lapse emaga ning teavitas teda juhtunust. Ka informeeris politsei juhtunust sotsiaaltöötajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles