Luunja kortermajade remondikoosolek peeti kinniste uste taga

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korteriühistu kardab ehituspraagi tõttu KredExi toetusest ilma jääda.
Korteriühistu kardab ehituspraagi tõttu KredExi toetusest ilma jääda. Foto: Kristjan Teedema

Kredexi toetuse ja majaelanike laenuraha eest Luunjas kahe kortermaja fassaadi soojustav ehitusfirma Auricu pidas täna koosolekut, kuidas minna objektiga edasi. Koosolekut läks kuulama ka ehitusekspert Raivo Nurmetu, kelle pojal on ühes neist majadest korter. Meestel paluti aga koosolekuruumist lahkuda.

Juuni lõpus kirjutas Tartu Postimees loo, kuidas Nurmetu hinnangul ei vasta hanke võitnud ehitusfirma tehtud töö projektile ning see seab ohtu Kredexilt küsitud 35-protsendilise remonditoetuse saamise. Ehituse eelarve on kokku 1,2 miljonit eurot.

Täna avaldas Raivo Nurmetu oma nördimust, sest omanikud ei tea tema sõnul, mida tehakse nende varaga ja pangalaenu eest. Ta lisas, et ehitaja praaki ei tunnista ja pole nõus midagi ümber tegema. Ühistud pole seni töövõtjale tasu maksnud.

Ehitusfirma Auricu esindaja Rainis Rebane eitas juuni lõpus ajalehega rääkides suuri ehitusvigu ja kinnitas, et kõik projektimuudatused on tellijaga kooskõlastatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles