Telkimisalal auto alla jäänud mees sai raskelt viga

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telk
Telk Foto: SCANPIX

Võrumaal Rõuge alevikus Kaussjärve äärde rajatud ajutisel parkimise ja telkimise alal sõitis seni tabamata juht ööl vastu eilset autoga üle magava mehe jala.

Politsei sai teate õnnetusest Käätso-Rõuge-Luutsniku tee 7. kilomeetril asuval telkimisalal kell 3.44, ütles politsei pressiesindaja Agu Lall ERR Uudistele.

Kiirabi toimetas kannatanu Tartusse erakorralise meditsiini osakonda ning Võru politseijaoskonna patrulliteenistuse vanem Varbo Maandi sõnul sai mees raske jalatrauma.

Politsei palub kõigil, kes sel ajal viibisid Kaussjärve äärses parklas, telkisid ja tegid fotosid, saata need politseile, et tuvastada parklas olnud sõidukeid.

Kõigil, kes juhtumit pealt nägid või teavad midagi selle asjaoludest, palub politsei sellest teatada telefonil 110 või 52 20 910, pildid võib saata meiliaadressil varbo.maandi@politsei.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles