Kvissentali võib lisanduda 21 elamut

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kvissentali elurajoon. Illustreeriv foto.
Kvissentali elurajoon. Illustreeriv foto. Foto: Sille Annuk

Tartu linnavalitsus võttis vastu ja suunas avalikule väljapanekule Kvissentali tee 16 krundi detailplaneeringu, mis näeb ette 4,5 hektari suuruse ala jagaminst 21 elamukrundiks.

Vastavalt planeeringule on igale krundile lubatud ehitada üks üksikelamu, ehitusaluse pindalaga 100-300 ruutmeetrit. Elamud võivad olla kuni kahekorruselised.

Kuna tegemist on soostunud ja liigniiske alaga, tuleb planeeringualal tõsta maapinda vähemalt absoluutkõrguseni 34 meetrit merepinnast.

Planeeringu eskiislahenduse tutvustamiseks korraldatud avalike arutelude tulemusel korrigeeriti planeeringulahendust ja varasemalt ette nähtud ridaelamute asemele on kavandatud üksikelamud. Vaidlusküsimusi üles ei jäänud.

Planeeringu avalik väljapanek leiab aset 22. juulist - 5. augustini linnaplaneerimise ja maakorralduse osakonna fuajees, Raekoja plats 3.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles