Miks haiseb Vanemuise 46 õppehoones vesi?

Marju Himma-Kadakas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellised sildid olid veel eile kleebitud Vanemuise 46 õppehoones ustele, et nii juhtida majas töötavate inimeste tähelepanu kraanivee joomisest hoidumisele.
Sellised sildid olid veel eile kleebitud Vanemuise 46 õppehoones ustele, et nii juhtida majas töötavate inimeste tähelepanu kraanivee joomisest hoidumisele. Foto: Margus Ansu

Miks Vanemuise 46 õppehoones kraanivesi haiseb ning selle kvaliteet on väidetavalt nii kehv, et seda ei soovitatud majas töötavatel inimestel juua?

Vastab Tartu Ülikooli hangete ja arendustalituse juhataja Heiki Pagel:

Torutööde käigus ilmnesid mõned probleemid vee kvaliteediga. Torude vahetamisega kadus ühes tiivas probleem ära, nii et probleem on likvideeritud. Mis seal täpselt juhtus, ei oska öelda, sest praegu ehitusekspertiis veel käib. Uuritakse, kas kasutati valesid materjale või olid torud enne paikapanemist mustad. Praegu veel põhjuseid ei tea.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles