Noored rallihuvilised kihutasid kardirajal

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored, vanuses 8 - 15 kihutasid Annelinna kardirajal.
Noored, vanuses 8 - 15 kihutasid Annelinna kardirajal. Foto: Erakogu

Endisele Annelinna turuplatsile rajatud kardirajal võistlesid möödunud reedel noored roolikeerajad, kel sõidukogemusi veel vähe, kuid kihk rallit sõita suur.

«Zebra Cup Noored roolis 2013» kuuendale etapile saabus üheksa poissi, kes näitasid väga ilusat ja kiiret sõitu, rääkis võistluse korraldaja Urmas Saar. «Rada oli küllaltki tehniline ja viimases voorus tuli ka kõva vihm, mis muutis raja libedaks, kuid noored said väga hästi hakkama.» Kindlasti suurendati enda kogemustepagasit, sest mitu poissi sõitis asfaldil esimest korda, lisas ta.

Kiireim 8-12aastaste poiste seas oli Armen Räis, kes edestas teiseks tulnud Hanns Saart ja kolmandal kohal lõpetanud Georg Orri ning neile järgnesid Jaagup Maidla, Henri Helü, Kevin Ken Vahtra, Rudolf Bellen ja Markus Niilus.

13-15aastaste poiste seas näitas väga kindlat ja rahulikku sõitu Kristofer Lupp ja võttis enda klassi esimese koha.

Veel peeti boonusvoor kütusefirma Olerex 30-eurose kinkekaardi nimel. Kiireim oli jällegi Armen Räis.

«Noored roolis 2013» võistlussarjas on kasutusel ühesugused Renault Twingo väikeautod, et tagada kõigile võrdsed tehnilised võimalused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles